Берінчик Лобов : Fbeiepu37brksm : Хочеш дивитися ще більше спорту на megogo?

Берінчик Лобов : Fbeiepu37brksm : Хочеш дивитися ще більше спорту на megogo?. Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом. Хочеш дивитися ще більше спорту на megogo? Двічі рефері відраховував нокдаун для лобова. Денис берінчик 24 липня провів свій дебютний бій на голих кулаках. 24 липня в київському палаці спорту український боксер легкої ваги денис беринчик в бою на голих кулаках досить несподівано переміг ірландського бійця.

Після цього берінчик зумів нав'язати свою ініціативу супернику, завдяки чому похитнув того декількома точними ударами, через що він. Український боксер у легкій вазі денис берінчик достроково переміг колишнього бійця ufc артема лобова у бою на голих кулаках. Денис берінчик (україна) достроково переміг артема лобова (ірландія). Весь поєдинок денис володів перевагою. У бою берінчика та лобова може бути багато крові і м'яса — 23.06.21 лобов.

Denis Berinchik Artem Lobov De Divitisya Onlajn Bij 24 07 2021
Denis Berinchik Artem Lobov De Divitisya Onlajn Bij 24 07 2021 from sport.24tv.ua
Артем лобов не смог выйти на пятый раунд боя на голых кулаках против дениса беринчика. У берінчика була перевага в швидкості роботи рук, і технічно українець. Футбольні відео кращих моментів українського та світового футболу. Бій відбувся на голих кулаках. Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом. Денис берінчик (україна) достроково переміг артема лобова (ірландія). 24 липня в київському палаці спорту український боксер легкої ваги денис беринчик в бою на голих кулаках досить несподівано переміг ірландського бійця. Хочеш дивитися ще більше спорту на megogo?

Весь поєдинок денис володів перевагою.

Бій відбувся на голих кулаках. Лови промокод на 14 днів передплати «максимальна»*щоб активувати промокод на сайті: У берінчика була перевага в швидкості роботи рук, і технічно українець. Події бою на голих кулаках. Український боксер у легкій вазі денис берінчик достроково переміг колишнього бійця ufc артема лобова у бою на голих кулаках. 24 липня в київському палаці спорту український боксер легкої ваги денис беринчик в бою на голих кулаках досить несподівано переміг ірландського бійця. Українець активніше виглядав на ринзі та нокаутував суперника. Двічі рефері відраховував нокдаун для лобова. Денис берінчик 24 липня провів свій дебютний бій на голих кулаках. Весь поєдинок денис володів перевагою. Готували дениса, щоб він сьогодні не зламав собі руки — 08.07.21 амосов: Хочеш дивитися ще більше спорту на megogo? Артем лобов не смог выйти на пятый раунд боя на голых кулаках против дениса беринчика.

У берінчика була перевага в швидкості роботи рук, і технічно українець. Двічі рефері відраховував нокдаун для лобова. Бій відбувся на голих кулаках. Хочеш дивитися ще більше спорту на megogo? У бою берінчика та лобова може бути багато крові і м'яса — 23.06.21 лобов.

Vdf8kj0emtbpkm
Vdf8kj0emtbpkm from i.ytimg.com
Денис берінчик 24 липня провів свій дебютний бій на голих кулаках. Після цього берінчик зумів нав'язати свою ініціативу супернику, завдяки чому похитнув того декількома точними ударами, через що він. Футбольні відео кращих моментів українського та світового футболу. У берінчика була перевага в швидкості роботи рук, і технічно українець. Бій відбувся на голих кулаках. Лови промокод на 14 днів передплати «максимальна»*щоб активувати промокод на сайті: Готували дениса, щоб він сьогодні не зламав собі руки — 08.07.21 амосов: Денис берінчик (україна) достроково переміг артема лобова (ірландія).

Український боксер у легкій вазі денис берінчик достроково переміг колишнього бійця ufc артема лобова у бою на голих кулаках.

Українець активніше виглядав на ринзі та нокаутував суперника. Готували дениса, щоб він сьогодні не зламав собі руки — 08.07.21 амосов: Двічі рефері відраховував нокдаун для лобова. Бій відбувся на голих кулаках. У берінчика була перевага в швидкості роботи рук, і технічно українець. Лови промокод на 14 днів передплати «максимальна»*щоб активувати промокод на сайті: Огляд бою на голих кулаках. Український боксер у легкій вазі денис берінчик достроково переміг колишнього бійця ufc артема лобова у бою на голих кулаках. Хочеш дивитися ще більше спорту на megogo? Артем лобов не смог выйти на пятый раунд боя на голых кулаках против дениса беринчика. Його суперником став артем лобов. Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом. Футбольні відео кращих моментів українського та світового футболу.

Огляд бою на голих кулаках. 24 липня в київському палаці спорту український боксер легкої ваги денис беринчик в бою на голих кулаках досить несподівано переміг ірландського бійця. Двічі рефері відраховував нокдаун для лобова. Артем лобов не смог выйти на пятый раунд боя на голых кулаках против дениса беринчика. Бій відбувся на голих кулаках.

Denis Berinchik Artem Lobov Persha Duel Poglyadiv Video Pidnyav Berinchika Novini Mma Sogodni
Denis Berinchik Artem Lobov Persha Duel Poglyadiv Video Pidnyav Berinchika Novini Mma Sogodni from cdn.segodnya.ua
Артем лобов не смог выйти на пятый раунд боя на голых кулаках против дениса беринчика. Бій відбувся на голих кулаках. Події бою на голих кулаках. Хочеш дивитися ще більше спорту на megogo? Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом. Його суперником став артем лобов. Український боксер у легкій вазі денис берінчик достроково переміг колишнього бійця ufc артема лобова у бою на голих кулаках. Денис берінчик (україна) достроково переміг артема лобова (ірландія).

Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом.

Після цього берінчик зумів нав'язати свою ініціативу супернику, завдяки чому похитнув того декількома точними ударами, через що він. Це було очевидно, професійний боксер, у нього дихалка невбивана, а лоб вже в першому. Денис берінчик 24 липня провів свій дебютний бій на голих кулаках. Двічі рефері відраховував нокдаун для лобова. Весь поєдинок денис володів перевагою. Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом. У берінчика була перевага в швидкості роботи рук, і технічно українець. Артем лобов не смог выйти на пятый раунд боя на голых кулаках против дениса беринчика. Лови промокод на 14 днів передплати «максимальна»*щоб активувати промокод на сайті: Українець активніше виглядав на ринзі та нокаутував суперника. Хочеш дивитися ще більше спорту на megogo? Денис берінчик (україна) достроково переміг артема лобова (ірландія). Готували дениса, щоб він сьогодні не зламав собі руки — 08.07.21 амосов: